Oracle Database 11g Launch България

 Без категория  Коментарите са изключени за Oracle Database 11g Launch България
окт. 232007
 

По-малко от 4 месеца след световното представяне на 11 юли, ще си имаме и български Oracle Database 11g Launch. Датата е 31 октомври, мястото е „Кемпински Хотел Зографски“, а регистрацията може да се нарави от тук. Програмата е интересна – има както (рекламни?) лекции на Oracle България, така и други.

Лично не мен ще ми бъде интересно да присъствам, въпреки че имам най-голям интерес към лекцията на Пламен Зюмбюлев, която ще слушам няколко дни по-рано на семинара на БГПО. Минутките на Даниела Миланова и Александър Марков също обещават да разкажат нещо полезно, а поздравленията на Клод Коларо и Andy Cleverly трябва да са надъхващи.

 Posted by at 9:28

Излезе Oracle 11g за Windows 32-bit

 Без категория  Коментарите са изключени за Излезе Oracle 11g за Windows 32-bit
окт. 232007
 

Само няколко дни след като пуснаха версията за Linux x86-64, Oracle пуснаха и весрия за Win32. Да ни е честито, дърпайте от тук.

Както винаги, най-добрия софтуер за упраление на бази от данни може да се изтегли директно от сайта на производителя. Няма trial, няма shareware, няма серийни номера, активации и други глупости, които да затруднят пускането на софтуера, но не и кракването му. Просто трябва да се регистрираш (иска се само мейл адрес) и да спазваш лиценза.

 Posted by at 9:11