юни 282008
 

Добре, де. Не ми пречи тоя. Играе си по националистическата струна, има и добри, и лоши идеи. Тъпи са напъните му да подклажда омраза, ама не знам защо, не съм се дразнил много. Може би и аз съм малко националист, макар и от друг чешит. Има и някои родолюбски идеи, които реализира. Пък е по-умерени от Волен Сидеров.

Не мога да разбера, обаче, къде му бърка гей парада, че цяла седмица води кръстоносни походи срещу него. Май се опитва да си забърка буря в чаша вода, за да напомпа позападналата си известност. Лае, там, за да го дават по телевизията. Дразни ме, ама не си го слагам на сърцето. Всички политици са такива…

Обаче това да води 4 годишната си дъщеря на протеста и да я използва като щит срещу полицията, ТОВА МЕ ВБЕСИ. Изключително просташка идея. Всичко си има граници.

Добре де, Велики Български Родолюбецо, да надъхваш младежи и пубери за твоята смешна гвардия… хайде, все пак те си мислят, че го правят по своя воля. Но да набъркваш 4 годишната си дъщеря в дълбоките бози, които сам си твориш, е безмерна наглост.

Ееееххх… в моя абсолютен свят (знам, никой не ме е канил да говоря за това, ама се включвам), на такива простаци ще им отнемат родителските права.

 Posted by at 22:25