Ное. 192008
 

В момента съм в период на оборудване на байка за зимата – трябват ми поне гуми, замислям се и за зимна каска. Но покрай другото се загледах доста в online магазина на ScreamBikes. Той е един от най-богатите в България, поне според каталога. Има толкова много неща, че никога на съм стигал до края на списъка от ВИДОВЕ стоки, които продават. Днес обаче забелязах, че освен „Главини“, „Гуми“, „Седалки“, „Курбели“ и много други стандартни неща, има и раздел „Шукаритетки“ 🙂

В този раздел влизат всички неща, които не се класират на други място. Има някои много забавни, като:

Ktrak – приспособление за зимно каране:
KTrak

Страшен дзвер, спор няма. С такова няма как зимата да ме свари неподготвен.

Декоративни капачки за вентил – череп с кокали
Череп

Всеки истински метъл трябва да си ги закупи!

Parktool TP-2 стойка за тоалетна хартия
Стойка

Ами така де, дори и в гората се случва да ти се доходи по нужда. Както пише – „Park Tool – винаги до вас!

 Posted by at 12:17
Ное. 192008
 

Двама приятели (известни ми като Панев и Надя) се върнаха преди седмица от интересно пътешествие в Азия. Маршрута им беше следния (това направо от блога на Панев):

Пътеводители

Честно казано, доста амбициозно за 17 дни. Но Панев е старо куче в пътешествията и ако някой от познатите ми може да си организира сам такъв маршрут, това е той (е, може би и Весо).

Така. Аз леко им завиждам за разходката, ама само леко, защото не съм много завистлив. Тайно се надявах като се завърнат Панев да напише един пре-дълъг постинг за разходката. И сега съм ужасно благодарен за това, че са решили да споделят своите преживявания с всички нас в своите блогове – и в двата блога, не в по един пост, а в цели поредици.

Така че… stay tuned:
Crypto and The Bombe
Ъгълчето на Надя

 Posted by at 11:20