Сбирка на БГПО пролет’10

 Без категория  Коментарите са изключени за Сбирка на БГПО пролет’10
ян. 182010
 

Ако има някой не-чул/не-разбрал, да кажа и аз: пролетната сбирка на БГПО ще се случи в края на април (от 23 до 25 април 2010). И този път организаторите са успели да привлекат звезда от световна величина: самият Tom Kyte. Адски съм благодарен за усилията, които правят – не е лесно да се доведе такъв човек. И се надявам той да не им върже тенекия, както направи Anjo Kolk.

Всъщност с напредването на възрастта (пригответе големи подаръци за наближаващият ми юбилей, благодаря 😉 ), все повече оценявам нашите си „звезди“ – примерно Юлиян Дончев. Owen Hughes също е почти местен с третото си идване, a и също е много добър лектор. Както и Пламен, когато реши да говори. Пък и всеки друг, решил да сподели опит или да покаже резултати от неговия research. (Иване, не се ослушвай)

Този път аз ще се включа с една по-нестандартна лекция. Мисля, че това, което съм подготвил, ще бъде интересно не само за DBA, а и за developers, sysadmins, даже и за IT-ориентирани мениджъри. За това пък съм се замислил (и дано да успея) за есенната сбирка да подготвя най-hard Oracle-database-related лекцията от всичко, което съм правил до сега. Ама това е в далечното несигурно бъдеще… Сега ще говоря за performance forecasting. Тази презентация си я подготвям от година и половина и се надявам, че се е получила добре.

Ще се видим там, нали?

 Posted by at 13:10