мар. 192009
 

В понеделник започнаха малките концерти с Ивана. Днес затвърдиха налкона си към чалгия в Глория.

В това време ВИП Брадъра бълва хард-чалгa с „Елатe пиленца при батко“.

Добре че си пуснах кабелна. Имам избор.

Но все пак се чувствам супер отвретен. Мюзик Айдъл ми е интересно като формат. Но с тия мазни чалгии… Бля!

 Posted by at 22:41

  10 Responses to “Отвратен съм от Мюзик Айдъл”

 1. Пускай го като минат чалгите 🙂 Обикновено избягвам БТВ, но айдъла се оказа доста по-интересен от малоумието, което върви по Нова, а и чалгата е по-малко.

 2. Еми, нормално. Мюзик Айдъл се опитва да привлече определена аудитория – хора, които могат лесно да бъдат убедени да пускат SMS „за да подкрепят любимците си“. С една дума – лесните за манипулирание тъпаци. А тези хора слушат какво? Чалга.

 3. @прас: тъжното е, че Глория бълва и в началото, и в края на предаването. Т.е. таман си казах „най-лошото мина“ и се загледах и хоп – пак *&@%^_$#*!!!

 4. Е можеше и по-лошо да бъде – айдълите да мучат чалга.

  (По принцип не обичам да казвам думички от сорта на „мразя“ и „ненавиждам“, но чалгата и чалгарите определено са ми мега противни).

 5. Тепърва предстои най-лошото – появата на госта гАЗИС!

 6. Ужас!
  Освен това, опасявам се, че може да направят един кръг от концерти специално посветени на чалга. Имаше такива подмятания от водещите

 7. Иам един простичък ход -да не се гласува , наказателен не – вот!

 8. Даааааааааааа, наистина на моменти много изпростяват, особено когато се появят господата от дует „М“, за които са решили, че са осооооооообено интересни.

 9. Хм, относно чалгата, която се лее отТВ ефира… Попаднах случайно на откриването на Vip Brother 3 и бях потресена, когато Софи Маринова, която до колкото знам е видна чалга изпълнителка, бе наречена забележете – „БЪЛГАРСКА ИКОНА“! Онемях! До къде сме я докарали, след като чалга звездите са ни икони в тоз живот!!!

 10. Народът ни простее.

Sorry, the comment form is closed at this time.