ян. 282009
 

Много внимавайте, когато четете този блог. Защото аз може и да имам пистолет. Те всички блогъри може да имат пистолет. Kато този: „Блогърът с пистолет“.

Дааа… Опасно е да общуваш с блогъри. Точно те са ония, които отвличат цели автобуси със заложници.

Вестник „24 часа“ е уловил съвсем конкретно отличителните белези на човека, който напълни новините вчера. Той е на първо място блогър – нали се сещате, това са ония, дето са страшни и опасни. А, и освен това, между другото, има и пистолет. Но не е „мъжът с пистолет“, или „свелиевецът с пистолет“, или „частния охранител с пистолет“, или „(регистрираният в психото) с пистолет“. Това не е толкова характерно за него и не може да подскаже с една дума що за чудовище е той.

Не, най-добре ти става ясно като прочетеш „Блогърът с пистолет“.

Е, Миков щеше да е по-щастлив ако дефиницията е по-широка: „(човекът който използва всякакви различни средства за комуникация, ходи по улиците без да е съобщил предварително в МВР къде отива, пътува между различни градове, среща се с разни хора без присъствието на оперативен служител) с пистолет“. Че нашите правоохранителни органи искат да ловят терористи във всякакви комуникационни канали. Обаче – нъц, не изглежда добре като заглавие. За това е доволен и от „Блогърът с пистолет“. Така и така точно сега се бори да прекара интернет трафика през своите очи. За да излови и контролира злите интернетери – блогъри, форумци, чатъри и други подобни опасни елементи.

Бля!

 Posted by at 15:30

  One Response to “Страшните блогъри”

  1. По блога посрещат, по ума изпращат!

Sorry, the comment form is closed at this time.