ян. 312007
 

Снощи бях на театър. Гледах “Ножица трепач” в Театъра на българската армия.

Не съм театрален критик, няма и да се правя на такъв. Само ще споделя мнението си. Искам искрено да препоръчам постановката на всеки, който има възможност да я гледа. В началото просто се счупих от смях. Просто за няколко минути толкова зверски се смях, че от очите ми потекоха сълзи, които обляха цялото ми лице. Култови лафове!

После нещата бяха по-спокойни, но пак веселки. И добре че се успокои топката – цялата постановка е 3 часа. Просто нямаше да издържа толкова!

Заредих смешните си батерии за седмици напред…

Евала и на актьорите. Просто с поведение, нотки в гласа, с реакция те съсипват от веселба. Играят много добре. А и в постановката има страшно много игра с публиката – публиката си е направо участник. Дори и сценарист.

С една дума – препоръчвам. Яко!

 Posted by at 11:13

  One Response to “Ножица трепач”

  1. […] Приятно е да се ходи на театър. Много… разтоварващо. Този път не се счупих от смях (за разлика от преди), но все пак беше забавно. Определено е нещо различно и разтоварващо. А и “Комедия на слугите” е податлива на различни типове възприемане: може да се замислиш дълбоко, може дамо да се смееш, може да се скофтиш… Зависи какво искаш. […]

Sorry, the comment form is closed at this time.