май 082007
 

След 10 дни в които никой не ми говори за Oracle, вече съм на работа. Мога да кажа че съм доволен от почивката. Е, и това да си в отпуск си има слаби страни, но като цяло е добре. Има две интересни неща с този мой отпуск.

Първо, за първи път от 8 години, през цялото време нямам нито един служебен разговор. Нито един! Колегите, които ме заместват ме покриха толкова добре (ужасно съм им благодарен за това), че просто не ми се наложи да мисля за работа. И се оказва, че е възможно – просто забравих за работата. Тотално. Не съм мислил за таблици, не съм се притеснявал за сървъри, не съм се сещал за клъстери.

Другото интересно нещо е работната енергия, която получих. Обикновено след отпуск се прибирам и започва просто поредния работен ден. А сега, вече втори ден, кипя от желание просто да върша работа, да бъда полезен, да свърша нещо. Вчера само за няколко часа написах документ, който обикновено би ми отнел дни. После помагах на колеги, изпаднали в беда. Днес продължавам да съм толкова жаден да работя.

Прекрасно е 🙂

 Posted by at 13:28

Sorry, the comment form is closed at this time.