mix.oracle.com

 Без категория
дек. 142007
 

Това е инициатива на Oracle за сближаване с потребителите. На този сайт всеки може да даде предложение за нещо, което е свързано с Oracle. Другите потребители на сайта могат да коментират идеите и да гласуват за тях. Обещанията са, че Oracle ще се вслушва редовно в идеите и конструктивните предложения.

За да тествам сайта, аз пуснах предложение всички сайтове на Oracle да работят и с Opera. За сега те се тестват само с MSIE и Firefox. Така аз, като потребител на най-добрия браузър на света (opera) съм принуден да пускам втори браузър за да пиша в MetaLink, OPN, OTN. И в Mix.

Изненадах се колко бързо получих отговор. И то какъв отговор!

Jake Kuramoto
I completely agree and would like to enlist your help with this, at least wrt Mix. None of our team uses Opera, so would you mind terribly documenting some of the main issues for us and testing any fixes we make?
This would really help us. If you agree, please use the Send feedback link.

Jake Kuramoto
As for OTN, OPN and MetaLink, I will point those teams to your idea.

Cheryl Baggitt
I have to admit, from the MetaLink side, we don’t use it either. We will certainly consider looking into it if you think it’s a browser worth using. Like Jake said, if you don’t mind documenting some of the issues and testing the fixes, I’ll be happy to take it to the developers.

(диалога продължава)
Явно Jake е от екипа на Mix и веднага прие проблема ми присърце. Това е до някъде обяснимо, предвид факта, че Mix е млад сайт (само на няколко дни). Но повече ме впечатли, че получих отговор и от екипа на Metalink!

Всъщност проблема с Opera е „бял кахър“. Идеята на Mix е много по-голяма. Винаги съм се чудил как измислят все нови и нови иновации. В Oracle 11 има – колко ли бяха – стотици нови неща. Някой от тях са направо фантастични. Да се чудиш на кой са хрумнали.

И защо да не използват огромното си comunity от потребители за генериране на идеи за следващите версии?

 Posted by at 11:49

Sorry, the comment form is closed at this time.