май 162008
 

В момента слухът ми никакъв го няма. Чувам някакъв странен шум когато е тихо.
Гласът ми също е изчезнал. Когато говоря, се чува нещо като престарял гарван с настинка. И гърлото ме дразни едно…
А как ще ме боли утре всичко… И най-вече вратлето…

Но ми е хубаво. Много. Чувствам се страхотно!

Ей това са великите банди.

Аз даже не съм голям фен на Kiss. Да, знам им някои песни. Харесват ми като стил. Малко с тези маски и бутафорни дрехи изглеждат смешно, но се прежиява. Защото направиха такова шоу….!

Да, това е странно. Изглеждат ми смешни. Изглеждат ми супер тъпо. Но имат невероятно сценично присъствие. Знаят как да направят шоу. Да… Сценичното присъствие няма нищо общо със самото „присъствие”. За това си струва да отидеш на концерт на велика банда, па макар и да не си им голям фен. Макар да звучат малко изтъркано по радиото и да пеят песни от преди поне 10 години.

Струва си не за да чуеш песните, които така или иначе си чувал хиляди пъти, още от малък.

Струва си, защото ще те накарат да изживееш нещо, което нямам как да изживееш по друг начин.

И ще ти хареса.

Абе… жестоко беше.

 Posted by at 23:51

  3 Responses to “God gave Rock’n’roll to you”

 1. И аз се чувствам по подобен начин, макар и да съм малко по-запален фен. Имам само една забележка: песните не бяха от преди 10 години, а от преди 35! Това турне е посветено на 35-тата годишнина от излизането на първия концертен албум на групата, така че песните си бяха яко стари, но въпреки това шоуто беше знаменито!

 2. Често ме питат защо не харесвам българската поп- музика. Не харесвам нашите певци, защото пеят ДОБРЕ. Освен това са и тривиални, банални, скучни.

  Така не бива да се прави поп- музика!

  Оригиналност и уникалност са нужни тук! Kiss са един много добър образец за това!

 3. Абе аз ли нещо съм сбъркан, че не мога да открия поп-а при Kiss )))

  А иначе наистина има групи които си заслужават да се гледат дори само заради излизането на сцената и шоуто – аз никога няма да забравя костюмите на Behemoth или огненото шоу на Abbath от Immortal (http://i14.tinypic.com/4zmoys9.jpg).
  Моят съвет е ‘Ходете на концерти’, дори да не сте фен на групата друго си е да чуете как целият стадион пее заедно с тях или как всички в зала 1 на НДК припяват Black night (ех спомени )))

Sorry, the comment form is closed at this time.