юни 282008
 

Добре, де. Не ми пречи тоя. Играе си по националистическата струна, има и добри, и лоши идеи. Тъпи са напъните му да подклажда омраза, ама не знам защо, не съм се дразнил много. Може би и аз съм малко националист, макар и от друг чешит. Има и някои родолюбски идеи, които реализира. Пък е по-умерени от Волен Сидеров.

Не мога да разбера, обаче, къде му бърка гей парада, че цяла седмица води кръстоносни походи срещу него. Май се опитва да си забърка буря в чаша вода, за да напомпа позападналата си известност. Лае, там, за да го дават по телевизията. Дразни ме, ама не си го слагам на сърцето. Всички политици са такива…

Обаче това да води 4 годишната си дъщеря на протеста и да я използва като щит срещу полицията, ТОВА МЕ ВБЕСИ. Изключително просташка идея. Всичко си има граници.

Добре де, Велики Български Родолюбецо, да надъхваш младежи и пубери за твоята смешна гвардия… хайде, все пак те си мислят, че го правят по своя воля. Но да набъркваш 4 годишната си дъщеря в дълбоките бози, които сам си твориш, е безмерна наглост.

Ееееххх… в моя абсолютен свят (знам, никой не ме е канил да говоря за това, ама се включвам), на такива простаци ще им отнемат родителските права.

 Posted by at 22:25

  6 Responses to “Боян Расате се издъни. Много”

 1. Мда безмерна простотия; Пречели били – на кого пречат ;
  На мен лично ми е писнало от това в България малки, бездарни и ненужни хора да творят простотии в поредната PR акция

 2. Oпределено изключително ламерска проява от негова страна.

 3. Пич`/ве, чета ви в дневник, но стига сте се занимавали с глупости и глупаци. Разваляте си блогчетата 🙂

 4. windows vista latest updates:

  “В Германия първо дойдоха за комунистите и аз не говорих, защото това не ме касаеше. След това прибраха евреите и аз мълчах, защото не бях евреин. След това дойдоха за членовоте на профсъюзите и аз си мълчах, защото не бях такъв. След това дойдоха за католиците, и аз си мълчах, защото бях протестант. Накрая дойдоха и за мене – и до тогава нямаше никой останал, за да говори.”

  Пастор Мартин Ниемолер

 5. Кви родолюбиви идеи имат Боян и Со, когато хвърлят огнени бутилки по бременни ? Значи тва било родолюбие ?
  Малко им са 60 арестувани, малко им е тупаника.
  Намаляване на пишките трябва. Гледам НТВ 24/06 и ми прави впечатление – може би затова мадамата не се намесва – че 2 х 10 минути от национален ефир се говори за пишки. От сто години така и така с пишките. От последните 20 години в бг така и така с пишките.
  Наште пишки са по такива от техните пишки.

  затова е завел и дъщеря си
  единственото му постижение в предългия родолюбим живот е – на пишката му

Sorry, the comment form is closed at this time.