ян. 182007
 

Напоследък из нета се търкалят доста коментари относно кампанията „да запазим българската култура“ – „пиратството ограбва“. И на мен ми е странно как пиратите могат да оберат скулптор, но няма да повтарям написаното в други блогове.

Също така ми е странно как могат да оберат и актьор. Най-близкото до пиратстване нa театрална постановка е… какво? Да я снимаш и да я разпространяваш? Ха! Глупости.

Не съм забелязал толкова да е закъсала българската култура. Вчера ходих да си купя билети за „Ножица трепач“ в Театъра на българската армия. Постановката е след 2 седмици. Единствените билети, които бяха останали непродадени бяха в ъгъла на 5 ред от балкона (по 12 лева) и на абсолютно-съвсем-най-последния ред на балкона (по 10 лв). За представлението тази събота, естествено, нямаше места. А за другия месец – няма още програма.

Е как е закъсала българската култура, след като салоните са пълни поне 2 седмици предварително, въпреки, че цената на билетите е поне 2 пъти по-висока от билет за кино?

Следващият човек, който се опита да ме убеди, че няма пари за култура в България, да се готви за спор!

Всъщност може би малко ме е яд че не можах да се уредя с по-хубави места и се заяждам. Но фактите са си факти

 Posted by at 15:01

  One Response to “Театър”

  1. Пиратството ограбва! Помогнете в България да има много по-голям брой арогантни „супер звезди“, които да карат Ферари-та и да се радват на абсурден разкош! Нека действаме сега!
    🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.