Апр. 262010
 

26 Април Днес пак ходих в НАП. Естествено, удостоверението още не беше готово. Но този път, по ваш съвет, вдигнах скандал. Виках, и то доста; накарах ги да се чувстват зле, и то доста.

Разбрах, че все пак след посещението ми в четвъртък са се обадили до Габрово да питата какво става (1 седмица след крайния срок, мърди!). От там са им казали, че удостоверението е изпратено, но не се знае кога.

Опитаха се да ме убедят, че не са виновни. Не ме интересува. Навиках се.

Но не ми олекна.

Предупредих ги, че утре ще ходя пак да им викам, и искам среща с шефа им. Едва ли ще си размърдат бюрократясалите задници, но все пак други заплахи не ми хрумнаха.

 Posted by at 10:24

  8 Responses to “НАП-ън: продължение”

 1. Ако и след скандала не стане, пробвай да се свържеш с

  http://www.gospodari.com/

  като видят камери и микрофони има голям шанс да се размърдат.

 2. Има изход – зелена карта и аривидерчи. Не забравяй да си смениш гражданството :))

  Късмет утре!

 3. Викането винаги помага – особенно когато лелките са сгазили лука. Знаеш, че имат наредби и според тея наредби и всичките им там алинейчета те имат срок. Като не спазят срока – горят. Все пак ти си им клиент и дори и непряко им плащаш едни пари.
  След като срока е еди-колко те са длъжни да го спазват – теб слабо те интересува как точно – с вътрешна поща, куриер, самолет или по гълъба.

  А това, че са единна система е чиста проба заблуда. Хич не се учудвай. Знаеш ли, че има един, единствен човек в света, който знае колко точки имаш в шофьорския талон. В КАТ си е забавно… http://blog.chiliev.com/?p=1455

  Успех утре.

 4. Успех ти желая… и с нетърпение очаквам продължението :)). Защото ти си само на стъпка 1. Когато си получиш лелеяното удостоверение, ще видиш, че имаш задължения (обзалагам се!). Досега няма друг случай в практиката … и това въобще НЕ касае твоята изрядност към НАП… 😉 Бъди силен!

 5. Закъсал си, щом си стигнал до нуждата от тази хартийка.

  Ако е за заем , сменяй банката. Задължително. Ненавиждам банки (и не ги ползвам) които ми се правят на бирници. Има банки, които не искат тази хартийка.

  Ако е за продажба – няма измъкване.

 6. След изтичане на срока, кадифените ръкавици автоматично трябва да паднат на земята! Оправдания много, а истината – не ги интересува твоят проблем, ама хич. Следователно – направи го техен, нещастието обича компания 🙂

 7. Публичността ги плаши, както и медиите. Следващия път вземи документирай ВСИЧКО на видеоматериал със звук. Дали ще е телефон с камерка, или фотоапарат с възможност на запис на видео, или нещо по-професионално – въпрос на възможности. Дори може да ползваш приятел, който да снима ставащото ;). Също така предварително си набележи нещо като сценарий, с твоите въпроси и затапващи реплики, и говори ясно. А ако служителите мрънкат под носа си, ги подканяй да ти повтарят по-високо отговорите, за да може на записа да им се разбира какво казват, нали.
  Още в началото ги предупреди, че всичко ще бъде записано с цел подобряване на обслужването :).

 8. […] « Анти-кризисни НАП-ън: продължение […]

Sorry, the comment form is closed at this time.