P1i бъг

 Без категория
ян. 312008
 

Тази сутрин хубавата ми играчка ме заряза.

Не съм правил нищо специално напоследък, което да предизвика такава случка – нито update на firmware, нито съм ровил и хакерствал из системните папки. Сутринта си работеше прекрасно – събуди ме навреме, звънях 2 пъти на един колега… Всичко беше наред. Но към 9 часа исках пак да се обадя и – я! – черен екран. Не реагираше на никакви буони, включително и на този за изключване.

Силно притеснен, извадих батерията и я сложих пак. Включих телефона – не печели. Показа логото на Сори-Ериксон и в момента, в който трябва да започне да boot-ва Symbian, пак заспа. Отново никой бутон не работи.

В този момент се притесних още повече. Сетих се, че последния ми бекъп е от ноември. С болка в сърцето изпълних процедурата за update на firmware. Това е нещо като преинсталиране на Windows, но с преформатиране на диска – всичко изчезва.

За щастие update-a мина успешно. Загубих всичката информация от последните 2 месеца, но поне си върнах телефона.

Трябва да си го бекъпвам по-често.

 Posted by at 18:33

  5 Responses to “P1i бъг”

  1. Имал съм всички телефони от P800 до P1i без P990 – само P800 ми е правил такъв проблем.

  2. y2008 bug? 🙂

  3. Тук навремето щях да се засмея и да кажа – така е като ползваш S/E, но всеки един от по-модерните телефони дава бъгове. Аз съм с Нокия Е50 и редовно ми изчезва микро СД картата и някои телефонни номера, редовен бекъп му е майката. А и поздрави за майките на разработчиците от хайтек компаниите, че иначе съвсем ще сбъгясат нещата:)

  4. ами въпреки всички опити на se, p1i все още е далеч от представата ми за добър смартфон.
    🙂

  5. @Момчил – има фенове на Нокия, на SE, на HTC – честно казано Нокия досега никога не са ме палили

Sorry, the comment form is closed at this time.