Есенен семинар на БГПО

 Без категория
сеп. 032008
 

Шшшшт… Тихо, да не се чуе…

Получих предварителен (неокончателен) списък с лекциите за есенния семинар на БГПО, който ще се проведе в хотел Перун в гр. Банско от 24 до 26 Октомври 2008 г. Съдейки по лекторите (и по темите), този път се заформя наистина стабилна конференция. Всъщност напоследък не е имало толкова много интересни теми на куп. Освен това, както Милена обеща на предната сбирка, ще имаме гости от далечни страни. Ноооо…. Няма да развалям изненадата, само искам да ви подразня.

Всъщност вече се появи това-онова из нета. Ето, примерно, Andrejus Baranovskis вече се хвали, че ще говори за Business Rules Implementation with JDeveloper/ADF 11g. Но Andrejus съвсем не е най-голямата звезда, неее. Но ще оставя на Милена удоволствието да съобщи всички лектори когато прецени за необходимо. Аз ще кажа за себе си.

На тази конференция аз ще говоря за използването на Logical Standby за извършване на rolling upgrade. Целта е намаляване на downtime на базата до минимум. Надявам се да се получи добре, но ще видим. Леко съм притеснен от изискването лекцията да бъде на английски – не че толкова не го знам, но не мога да говоря толкова свободно и да импровизирам. Но за това съм писал и преди. А рано или късно трябва да свикна да презентирам и на английски, ако искам да се разхождам като лектор и по чуждите страни. Няма лошо да се тренирам в „домашна“ обстановка 🙂

 Posted by at 11:14

  One Response to “Есенен семинар на БГПО”

  1. […] наближи есенния семинар на БГПО. И както писах вече, този път качеството (и количеството) на сесиите […]

Sorry, the comment form is closed at this time.